Tapasztalat + minőség = megbízhatóság

A rugógyártás mindig is az ipar egy kiegészítő, ám egyik legfontosabb gyártótevékenysége volt. Gondoljunk bele, hogy a hétköznapok során is mennyi mindenben használunk rugókat! Az ipari termékek esetében pedig még több rugóra van szükség, ezt pedig a gyártóknak is le kell követniük korszerű és sokrétű megoldásokkal – pont, ahogy azt a SPIRALTER Kft. is teszi immár 3 évtizede.

Cégünk az elmúlt 30 évben mindig is arra törekedett, hogy a fejlődő technológia ipari igényeit teljes mértékben kiszolgálja számos különféle típusú és kialakítású rugóval. A különböző mezőgazdasági gépek és eszközök rugóitól kezdve egészen a változatos felhasználásra szánt ipari rugókig rengeteg változatban tervezünk és gyártunk rugótermékeket megrendelőink legfőbb elégedettségére.

Az egyedi és mezőgazdasági rugók készítésén túl egyaránt foglalkozunk húzórugók, nyomórugók, torziós rugók, lemezrugók és idomrugók gyártásával, illetve ezek mellett különböző típusú biztosítószegek és csőtisztító spirálok készítése is a feladataink közé tartozik. Az itt – még mindig a teljesség igénye nélkül – felsorolt rugótípusokból is világosan látszik, hogy az ipar rendkívül széles szegmensét tudjuk a ránk jellemző magas színvonalon kiszolgálni, legyen szó kisebb vagy nagyobb méretű rugótermékekről, azok funkciójától függetlenül. 

Az általunk gyártott rugótermékek minden esetben alapos ellenőrzésen esnek át MEO laborunkban, ahol tapasztalt szakembereink végzik azok átfogó ellenőrzését. Ennek köszönhetően a nagyobb sorozatok esetén is szinte biztosra vehető a SPIRALTER Kft.-től megszokott, igen magas minőség. Emellett szól az is, hogy a rugóhuzalként szolgáló alapanyagokat kizárólag olyan beszállítóktól szerezzük be, akik hosszú ideje a piac legmegbízhatóbb szereplői, így az anyaghiba esélye rendkívül alacsony.

Ha egy megbízható és egyben tapasztalt, a határidőket garantáltan betartó rugógyártó partnert keresnek, vegyék fel a kapcsolatot üzemvezetőnkkel a honlapunkon megadott elérhetőségeken.