Rugalmas partner a rugótermékek gyártásában

A rugók gyártása számos iparág egyik legfontosabb kiegészítő tevékenysége, hiszen rengeteg termékben alkalmaznak rugókat felhasználástól függetlenül. A minőségi és az adott célnak maximálisan megfelelő rugók csak úgy készülhetnek, ha pontosan tisztában vagyunk azok felhasználási módjával, terhelhetőségével.

A SPIRALTER Kft.-nél 30 éves rugógyártói tapasztalatunknál fogva mindig is arra törekedtünk, hogy megrendelőink igényeit szem előtt tartva olyan rugótermékeket készítsünk számukra, melyek a nagy sorozatok esetében is kifogástalanok. Mindezt természetesen nem tudnánk véghezvinni kollégáink szaktudása és minőségi rugógyártó gépparkunk nélkül.

Ebből kifolyólag minden gyártási folyamatot alapos tervezés előz meg, mely kiterjed a kész rugók felhasználásának körülményeire és a sokszor kifejezetten nagy teherbírásra. Legyen szó nyomórugóról, húzórugóról, torziós rugóról vagy a nagyobb méretű mezőgazdasági rugókról, üzemünkből egyetlen darab sem kerülhet ki anélkül, hogy ne esett volna át alapos minőség-ellenőrzésen.

Minőségpolitikánkhoz igazodó gyártási folyamataink hozzájárulnak ahhoz, hogy mind a nagyobb sorozatok, mind pedig az egyedi darabok kifogástalan színvonala garantált legyen. Az egyedi rugók gyártására különösen nagy figyelmet szentelünk, hiszen pontosan tudjuk, hogy szükség lehet olyan speciális megoldásokra is, melyekre nincs sablon, így megbízóinkkal egyeztetve, a rugó funkciójának és terhelésének függvényében valósítjuk meg a kért termékeket.

Nem számít, hogy megrendelőpartnerünk melyik iparágban tevékenykedik, minden esetben megadott műszaki paraméterek alapján tervezünk és gyártunk. Az elkészült termékeket pilisszántói telephelyünkön adjuk át, de természetesen – amennyiben erre igény van – ki is szállítjuk azokat megbízóinknak.

Amennyiben egy hosszú távon is megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező rugógyártó partnert keres, a SPIRALTER Kft.-re bátran támaszkodhat, hiszen tevékenységünkhöz hűen rugalmasan kezeljük megrendelőink igényeit. 

Ajánlatkéréssel kapcsolatban honlapunkon is kiválaszthatja a kért rugóterméket, de kollégáinkat is keresheti megadott elérhetőségeinken.