Minőségi rugótermékek gyártása nagy szakmai tapasztalattal

A rugógyártás nem tartozik a legismertebb iparágak közé, viszont annál nagyobb szükség van a különböző típusú és fajtájú rugótermékekre. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi rugót használunk hétköznapjain során – elég csak az ágyakra, autókra, golyóstollakra, játékokra és még ki tudja mennyi mindenre gondolni. 

Cégünk, a SPIRALTER Kft. immár több mint 30 éve foglalkozik egyedi, valamint kis- és nagy sorozatú rugótermékek gyártásával, így bátran mondhatjuk, hogy jelentős tapasztalat áll mögöttünk a húzórugók, nyomórugók, torziós rugók, idomrugók, lemezrugók, mezőgazdasági rugók és biztosítószegek tervezésében, gyártásában.

Korszerű gép- és eszközparkunk, valamint tapasztalt kollégáink szaktudása a biztosíték a kezünkből kiadott munkák minőségére, megbízhatóságára. Ennek köszönhetjük többek között azt is, hogy számos nemzetközi hátterű, hazai üzemmel rendelkező gyártócég szavaz nekünk bizalmat, így az ország minden területére szállítunk rugókat különböző mennyiségben.

Egyedi igények szerinti munkák kivitelezését is vállaljuk, hiszen pontosan tudjuk, hogy a kis- és nagy sorozatos gyártás mellett szükség lehet olyan speciális megoldásokra is, melyekre nincs sablon, így megbízóinkkal egyeztetve, a rugó funkciójának és terhelésének függvényében valósítjuk meg a kívánt termékeket.

A szállítást saját erőforrásból is meg tudjuk oldani, ami megbeszélés tárgya, de alapvetően az áruátvétel a Pilisszántói telephelyünkön történik. 

Ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljanak bizalommal kollégáinkhoz, ide kattintva láthatják elérhetőségeinket.