Sajtó - 2013/1–2 MŰSZAKI MAGAZIN 37

A Spiralter Kft.-ről
A pilisszántói Spiralter Kft. jogelődje 1983-ban termelőszövetkezeti melléküzemágként kezdte meg működését.
A vállalkozás folyamatosan fejlődött, 1998-ban bevezették az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet azóta folyamatosan fejlesztenek. 2011-ben európai uniós támogatással megvásárolták a szomszédos egykori műanyaggyár épületeit, valamint új, korszerű, CNC vezérlésű gyártógépeket szereztek be.

Sajtó - MM. MŰSZAKI MAGAZIN 2013/1–2

Mint minden sikeres vállalkozásnak, a rugógyártásnak is az alapja a szakmai tapasztalat, a minőségi alapanyag, a korszerű gyártástechnológia.
A cég alapítója, Rucska úr a hatvanas évek óta dolgozik a rugógyártásban. A Spiralter családi vállalkozásként indult, másik – családon kívüli – tulajdonosa, Bakonyi Zsolt szerszámkészítőként kezdte az MMG-ben, ma is hozzá tartoznak az egyedi rugószerszám tervezési feladatai és a CNC-gépek programozása, mintarugók gyártása, első darabos próbagyártás, célgépek fejlesztése.

Sikeres megújító auditálás

2018.04.10-én az MSZ EN ISO 9001:2015  megújító auditálás sikeresen lezárult. A minőség fokozása érdekében, egy újabb minőségellenőr felvételét meghirdettük. A termelés hatékonysága és a minőség fokozása érdekében a következő beruházásokat hajtjuk végre.

Új beruházás a Spirálter Kft.-nél

Az új rugógyártó automatagépek üzembe helyezése megtörtént, a gépek üzembeállításával pontosabb és termelékenyebb rugógyártógépek kerültek a termelésbe.

Új CNC rugócsavarógép 1,5 mm-től 6,0 mm-ig

Új beruházás a Spirálter Kft.-nél

Az új rugócsavaró automata üzembe helyezése megtörtént, a rugógyártógép üzembeállításával pontosabb és termelékenyebb gép került a termelésbe. 0,1 mm-től 1,0 mm-ig.
Rugóhossz váliógató berendezéssel.

Új beruházás a Spirálter Kft.-nél

Új idomrugógyártó CNC gép is megkezdte a ternmelés.

Új beruházás a Spirálter Kft.-nél

Az új rugóvég köszörűautomata is beállt a gyártásba

Új beruházás a Spirálter Kft.-nél

A minőség ellenőrzés hatékonyságának növelése érdekében egy új rugóerőmérő gépet is beállítottunk.

Új beruházás a Spirálter Kft.-nél

Az új hőkezelő alagútkemence beüzemelése jelentősen megnövelte a termelékenységet és a rugók minősége egyenletesebb lett.

Létszámbővítés a Spiralter Kft.-nél

A megrendelések megfelelő minősége és a pontos határidőre történő legyártása érdekében létszámbővítést hajtottunk végre.

Jelenleg is keresünk CNC rugógyártógép beállításában jártas munkatársat.

 
Keresés
Rólunk írták

A Spirálter Kft. szakmai felkészültsége, elhivatottsága példaértékű. Üzleti partnereinek is szívesen ajánljuk  a Spirálter Kft. szolgáltatásait.

Hirdetés